Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Nu cred că sezonul următor voi antrena în România"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.06.2011

Dragan Petricevic este unul dintre cei mai titraţi tehnicieni străini ce au ajuns să antreneze în România. Născut în 1969 la Sarajevo, Bosnia-Herţegovina, Petricevic a antrenat pentru prima oară în România în 1995. Timp de 16 ani acesta a obţinut 5 titluri de Campion Naţional al României (unul la feminin) şi 2 Cupe ale României (ambele la masculin). Cel mai lung proiect s-a dovedit a fi Timişoara, aici Petricevic petrecând aproape 5 sezoane, timp în care a obţinut o Cupă a României în 3 finale disputate, dar şi titlul de vicecampioană a României în 2009.

După etapa a 27-a a sezonului 2010/2011 Dragan Petricevic a fost demis de la cârma formaţiei BC Timişoara datorită rezultatelor modeste pe care echipa sa le-a înregistrat în cursul sezonului recent încheiat.

Contactat de către site-ul nostru, bosniacul a afirmat că nu ştie ce echipa va antrena în următorul sezon, însă mai mult ca sigur aceasta nu va fi din România. De asemenea Petricevic a spus că va rămâne în continuare aproape de baschetul românesc, char dacă "el va pleca din Timişoara, Timişoara nu va pleca din el", făcând referire la faptul că oraşul de pe malul Begăi va rămâne mereu în sufletul său.

Acum eu sunt într-o mini vacanţă, deocamdată nu ştiu ce voi face în sezonul următor. Ofertele sunt destule, mă refer la echipele din străinătate. Am avut unele discuţii de principiu cu câteva echipe din România, dar nu s-au concretizat. Nu cred că în sezonul următor vor antrena în România însă voi fi în continuare aproape de baschetul românesc, cum este şi absolut normal. Eu voi pleca din Timişoara, dar Timişoara nu va pleca din mine.  
În viitorul apropiat cu sigurnaţă o să trebuiască să mă orientez spre străinătate. Eu în continuare fac parte din colectivul de antrenori ai baschetului românesc, chiar la finele săptămânii trecute am participat la un clinic de antrenori din Belgrad la care a participat un număr foarte mare de tehnicieni din România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!