Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Obiectivul este să jucăm mai bine de la meci la meci"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.10.2012

Dragan Petricevic a declarat, pentru site-ul csusibiu.ro, faptul că obiectivul echipei de pe Cibin este să joace un baschet mai bun de la un meci la altul. Iată ce a declarat tehnicianul ex-iugoslav după câștigarea turneului de Cupa României desfășurat la Mediaș:

CSU Sibiu s-a calificat mai departe. Se poate spune că s-a îndeplinit un prim obiectiv?

Dragan Petricevic: Obiectivul nostru era să jucăm un baschet de calitate. Eu nu am făcut obiective în cea ce privește Cupa în acest sezon și nu m-am gândit că suntem într-o grupă mai slabă sau una mai bună. Nu există așa ceva, cea mai bună dovadă fiind echipa din Girurgiu în această fază a competiției. Eu nu vorbesc ca și cum ne-am fi împlinit un obiectiv. Obiectivul nostru este să jucăm un baschet mai bun de la meci la meci.

Cum a fost evoluția în aceste meciuri? Cât de gravă e accidentarea lui Gruev?

Dragan Petricevic: Păi a fost diferență mare între evoluția din meciul cu Constanța și cea cu Farul. (...) Noi trebuie să jucăm un baschet bun tot timpul. Dacă nu exista acest turneu probabil noi jucam un tuneu în zilele acestea. Dacă așa s-a decis atunci așa am jucat. Legat de Gruev sunt probleme. Cred că e vorba de o microruptură. Este un risc al meseriei. Ne pare rău, dar baschetul e un sport de contact și un sport în care se pot întâmpla mereu aceste accidentări. Noi luăm în calcul mereu și această problemă.

Ați completat lotul cu Miță Paul. Care e prima impresie după ce l-ați folosit și în jocuri oficiale?

Dragan Petricevic: Mai are nevoie de timp să se integreze în echipă deoarece a venit destul de târziu, dar categoric e un plus foarte mare pentru noi. Bineînțeles orice jucător când joacă la un nivel bun e un plus. Paul în acest moment este un plus, dar are și de corectat în jocul lui, în ceea ce privește jocul echipei. Departe de gândul că nu e un jucător de joc colectiv, dar încă nu cunoaște chiar tot sistemul echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!