Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Olomoucko este o echipă valoroasă, pe care o cunosc destul de bine”

Dragan Petricevic: „Olomoucko este o echipă valoroasă, pe care o cunosc destul de bine”

SCM Timișoara va juca, în această seară (25.10), cel de-al doilea meci în noua ediție din Alpe Adria Cup, adversara „Leilor din Banat” fiind BK Redstone Olomoucko. Duelul cu cehii va fi transmis și la televizor.

Dragan Petricevic a prefațat pentru site-ul echipei bănățene duelul cu Olomoucko, formație pregătită de un antrenor cu care lucrează vara în cadrul unui camp din SUA:

„Olomoucko este o echipă valoroasă, pe care o cunosc destul de bine. Antrenor acolo este Andy Hipsher, un prieten de-ai mei cu care lucrez la campul de vară din Las Vegas. Cehii au testat șase jucători americani, au păstrat patru, dar sunt în continuare în căutare de baschetbasliști. În plus, au câțiva jucători autohtoni foarte buni. La fel ca noi, au pierdut acasă foarte strâns, după prelungiri, în precedenta etapă din campionat. Va fi un meci bun, miercuri, întrucât echipa din Cehia, precum Dubrava, practică un joc cu un număr de posesii foarte mare. Marchează între 90 și 100 de puncte pe partidă, așa încât vom avea mult de lucru ca să nu le permitem un număr atât de mare de puncte în sala noastră.”

Tehnicianul a făcut referire și la înfrângerea de acasă, din campionat, cu Rapid:

„Noi am avut un meci foarte intens cu Rapid, cum de mult nu s-a mai văzut la sala <<Constantin Jude>>, dar care lasă urme. Le transmit jucătorilor că trebuie să mergem înainte, că sunt fericit să putem juca fiecare meci până la ultima secundă și că la un moment dat vom câștiga și noi un meci strâns. Și spun asta întrucât cu Brașov și cu Rapid am cedat în urma unor partide decise în ultimele secunde.”

Duelul dintre SCM Timișoara și BK Redstone Olomoucko va avea loc în această seară, 25 octombrie, începând cu ora 19.00. Pe lângă transmisiunea de pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup, confruntarea va putea fi urmărită și pe TVR Timișoara.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!