Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Oradea este favorită, mai ales că nu jucăm în formulă completă”

Dragan Petricevic: „Oradea este favorită, mai ales că nu jucăm în formulă completă”

SCM OHMA Timișoara primește vizita lui CSM CSU Oradea într-o restanță din etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meci programat astăzi, 12 aprilie, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Timișorenii și orădenii se vor afla pentru prima dată față în față în acest sezon al Ligii Naționale, acest duel fiind amânat la cererea bihorenilor. Ulterior, vineri (15.04) va avea loc și returul dintre cele două, în Arena Antonio Alexe.

Dragan Petricevic a prefațat pentru scmtimisoara.ro duelul restant cu CSM Oradea, unul în care Timișoara nu se va putea baza în mod sigur pe Gary Talton și Sherwood Brown, cei doi nefiind încă în lotul bănățenilor la data inițială a programării:

„Oradea este favorită, mai ales că nu jucăm în formula completă. În plus, Mirkovic - care a fost accidentat - a evoluat cu Rapid după un singur antrenament. Sper să nu aibă dureri și să se mai refacă până la partida de marți. Oradea are și jucători și antrenor experimentați, așa că nu este vorba de a pune presiune pe adversar când spun că are prima șansă. Un lucru este sigur: indiferent de lotul avut la dispoziție, vom încerca să facem maximum.”

Partida de la Timișoara are loc în această seară (12.04), de la ora 18.00 și va fi transmisă pe Digisport 2, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Andrei Gheorghe / Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!