Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: ”Partida cu Brașovul nu este derby-ul etapei”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.01.2011

Antrenorul echipei BC Timișoara. Dragan Petricevic, ar putea să-l menajeze pe sârbul Ivan Miskovic la meciul de miercuri seară, de pe propriul teren, cu CSU Cuadripol Brașov. Partida are o favorită certă, gruparea de pe Bega având un lot mai omogen și mai experimentat.

Petricevic a declarat, pentru TVT 89, că întâlnirea cu formația din Brașov nu este una facilă. ”Să nu creadă cei cei care vor veni în sală că meciul cu Cuadripol este unul usor. Au un singur jucător străin, au un antrenor sârb şi jucători tineri, dar nişte tineri baschetbaliști buni”, a punctat tehnicianul.

Oficialul grupării din Banat a mai adăugat, pentru sursa citată: ”Meciul cu Braşovul nu este derby-ul etapei, dar vom întâlni o echipă care poate să joace un baschet de calitate”.

Înaintea partidei de miercuri, BC Timișoara se află pe pe locul 11 în clasament, cu șapte victorii din zece posibile, în timp ce formația CSU Brașov, cu un singur meci câștigat, ocupă penultimul loc, 15, în Divizia A. Întâlnirea va începe la ora 17.00 și se va desfășura în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!