Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Pentru mine, a fost cel mai greu meci"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.11.2012

foto: Adrian Pîclişan

Dragan Petricevic s-a întors sâmbătă seara în premieră ca adversar al echipei cu care a cucerit Cupa României în 2010. Mai mult însă, antrenorul bosniac a revenit ca rival în oraşul unde spune el se simte ca acasă. Vizibil emoţionat la final, tehnicianul Sibiului a vorbit despre eşecul echipei sale, dar şi despre emoţiile partidei.

Eu nu ascund niciodată că am emoții când mă întorc la Timișoara. Pentru mine acesta a fost cel mai greu meci. Mă întorc în orașul pe care-l consider a doua mea casă. Emoțiile mele s-au transmis și jucătorilor și poate și de asta rezultatul final a fost cel afișat pe tabelă. Astăzi am întâlnit o Timișoara extrem de inspirată, cu foarte multă energie, îi felicit și îmi doresc foarte mult să aibă același joc bun și marți cu Szolnok. (sursa: tmpress.ro)

CSU Sibiu a cedat la Timişoara, în faţa lui BCT cu 66-85.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!