Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Să nu uităm că întâlnim o formație foarte bună”

Dragan Petricevic: „Să nu uităm că întâlnim o formație foarte bună”

SCM Timișoara debutează în această ediție de campionat cu un meci jucat în compania lui FC Argeș Basketball. Gruparea piteșteană vine după o victorie la scor obținută pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc: 114-56.

După o primă etapă în care nu a evoluat, bănățenii se pregătesc pentru confruntarea cu trupa lui Tudor Costescu. Iată ce a declarat Dragan Petricevic înaintea duelului din această seară (06.10):

Primul meci este întotdeauna o mare necunoscută și prin prisma prezenței mentale la meci. Eu sunt convins că echipa este pregătită bine și sper să aibă o prezență mentală potrivită și necesară pentru a învinge. Sunt încrezător și văd acest sezon ca unul dintre cele mai disputate din punctul de vedere al clasamentului, pentru că avem 16 echipe bune. Poate lupta la vârf se va da între câteva formații, dar de la locul III-IV până la locul XVI duelul va fi foarte disputat. Începe un sezon extrem de interesant, care pentru mine este o provocare, sunt convins că și pentru jucători. Mie, personal, îmi plac aceste challenge-uri și cred că vom debuta cu dreptul. Am încredere în echipă, dar să nu uităm că întâlnim o formație foarte bună, care practică un baschet de calitate, așa că haideți să vedem miercuri ce se întâmplă”, conform scmtimisoara.ro

Disputa începe la ora 17:15 și se poate vedea, în direct, pe Digisport și Look Sport.

*foto: Facebook – Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Infrangere la un punct la Final 74-73 pentru FC Arges Pitesti
    Mult succes meciurile urmatoare

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!