Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Sâmbătă sala ar trebui să fie arhiplină”

Dekan Claudiu

Dekan Claudiu
06.12.2013

În cursul zilei de vineri, Dragan Petricevic a semnat în mod oficial angajamentul cu BC Timişoara în speranţa că va reuşi să redea încrederea în jucători şi astfel să ducă la îndeplinire obiectivele trasate de conducere.

Petricevic a declarat înaintea jocului de sâmbătă cu Timba că este convins de potenţialul elevilor săi şi că este mulţumit de profilul jucătorilor ales de predecesorul său: 

„Deşi au trecut deja cinci zile, această bucurie a reîntoarcerii la Timişoara îmi dă o energie extraordinară şi sunt încrezător că ne putem îndeplini toate obiectivele. Nu mă refer doar la cele sportive, ci şi la cele care înseamnă identitatea de pe teren. Echipa are un potential categoric, dar este un pic abătută, fără focul acela ce iese din ei în timpul antrenamentelor. Asta nu se datorează faptului că au lucrat prost cu antrenorul precedent, pur şi simplu s-a instalat o lipsă de încredere şi s-a pierdut un pic din plăcere de a juca. Aşa este mereu când se pierd câteva meciuri la rând, victoria cu Sibiul nu a fost suficientă pentru a schimba starea de spirit. În proporţie de 85% echipa este selecţionată ca şi cum aş fi făcut-o eu, dacă erau alte nume, nu pot spune, dar profilul jucătorilor este cel pe care l-aş fi ales eu. Poate le vom găsi calităţi noi celor de acum, dacă mai găsim două plusuri din ceea ce avem deja, eu consider că suntem pe drumul foarte bun

Deşi consideră că BC Timişoara este, în mod firesc, echipa favorită, Petricevic nu vrea să lase impresia că desconsideră adversarul:

„Nu pot să vorbesc despre meciul cu Timba ca despre unul de antrenament, pentru că ar însemna că nu îi respect. Timba e o prim-divizionară, cu o strategie proprie. Meciuri de antrenament putem face cu echipele care nu sunt competitoarele noastre din campionat. Jocul de sâmbătă are în mod cert o favorită şi un outsider, trebuie să recunoaştem asta. Una peste alta, Timba a arătat în multe momente că e capabilă să joace un baschet ce poate surprinde. Din punctul meu de vedere, e un meci cât se poate de serios, pe care trebuie să îl abordăm la fel ca şi pe cel cu Craiova, de pildă”

Fiind binecunoscută relaţia sa foarte bună cu fanii, Petricevic a facut un apel şi către aceştia, invitandu-i la sală într-un numar cât mai mare, cel puţin la acest meci în care adversare sunt cele două echipe ale oraşului:

“De această dată voi face eu un apel către suporteri, către galerie, strict pentru meciul de sâmbătă, cu Timba. În ceea ce priveşte următorul joc, cu Craiova, rămâne la latitudinea lor dacă vor veni şi vor susţine echipa. Dar sâmbătă, având în vedere că e vorba despre două echipe din Timişoara, sala ar trebui să fie arhiplină”

Disputa dintre Timba şi BC Timişoara va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, în sala “Constantin Jude”. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!