Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Sunt mulțumit de lot. Sunt plăcut impresionat de cât de repede s-a creat o chimie între ei”

Dragan Petricevic: „Sunt mulțumit de lot. Sunt plăcut impresionat de cât de repede s-a creat o chimie între ei”

SCM Timișoara a început în această seară antrenamentele la sala Constantin Jude, după cantonament și alte sesiuni de pregătire fizică pe plan local. A fost un antrenament deschis și publicului, iar antrenorul Dragan Petricevic a abordat mai multe subiecte la declarațiile de la finalul acestuia. A fost primul antrenament în care tehnicianul a avut la dispoziție tot lotul, inclusiv jucătorii care au fost la națională, dar și ultimul transfer, anunțat astăzi.

„Pentru prima dată suntem în formulă completă deoarece Mirel Dragoste și Bogdan Popa au fost în programul lotului național. Nu au fost convocați pentru cantonamentul nostru deoarece timpul nu ne permitea. Suntem pentru prima dată împreună și, având în vedere că abia acum se cunosc și abia acum se fac primele relații în joc, eu consider că e destul de bine. Dar să nu uităm că azi e 4 septembrie, primul meci e în 12 octombrie, avem timp”, a declarat Dragan Petricevic.

Bănățenii au anunțat astăzi un ultim transfer, al lui Laci Lazar. Antrenorul a explicat această mutare.

„Pe poziția 5 Amaury (n.r. Gorgemans) și cu Komatina vor duce până la capăt un sezon, nu e problemă, pot să ducă pe poziția 5. Am observat că din toate posturile de la 1 până la 5, ăsta este singurul post pe care nu pot să odihnesc deloc în timpul antrenamentului. Atunci am optat pentru încă un jucător pentru această poziție. Consider că este o decizie inspirată din partea întregului colectiv. Toți ne-am sfătuit, toți ne-am gândit. Acest lucru l-am observat în cantonament. Lucrul cel mai important este că nu am observat că undeva s-a făcut ceva greșit. Am observat că practic trebuie să mai întărim o poziție pentru că riscam, în timpul unui sezon lung, o accidentare sau o supraoboseală a unui jucător, mai ales Komatina care nu e chiar la prima tinerețe”, a adăugat Petricevic.

Acesta este mulțumit de lot după venirea lui Lazar și a anunțat că nu vor mai fi alte transferuri.

„În acest moment lotul este complet și nu vor fi alte modificări cu siguranță, în sensul că nu vom mai aduce nici un jucător fie că este străin, fie că este român. Eu sunt mulțumit de lot, sunt mulțumit de ce avem în acest moment, de caracterul acestei echipe, deoarece nu e doar așa o vorbă de încurajare înainte de începerea sezonului. Sunt plăcut impresionat de cât de repede s-a creat o chimie între ei. Bineînțeles, chimia în joc și chimia în afară sunt două lucruri diferite, dar totuși legate oarecum. S-a creat o chimie excepțională și nu prin ieșirile jucătorilor (în oraș). O echipă cu un caracter frumos, toți muncitori, toți copii buni, ca să mă pronunț așa. Eu cred că putem să ne așteptăm la un sezon frumos”, a mai spus Dragan Petricevic.

SCM Timișoara dispută sâmbătă un prim amical în această perioadă de pregătire. La sala Constantin Jude va veni ZKK Vrsac. Meciul este programat de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!