Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Sunt mulțumit pentru că jucătorii tineri au oferit publicului timișorean câteva momente de bucurie”

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2015

Victoria în meciul cu Universitatea Cluj-Napoca a fost doar o formalitate pentru componenții lui BC Timișoara. Formația bănățeană s-a impus cu scorul 103-70, după ce a controlat partida în permanență.

Datorită desfășurării, Dragan Petricevic și-a permis să arunge în luptă și tinerii baschetbaliști timișoreni. Sportivii nu l-au dezamăgit pe tehnician, care a declarat următoarele:

“Acest meci trebuie să îl uităm de cum vom intra în vestiar, deoarece de mâine deja e noul antrenament pentru meciul cu U BT Cluj. Azi nu au fost momente dificile care au amenințat victoria, dar au fost momente când cei doi jucători americani ai lor, Mays și Burrell au fost un pericol destul de mare, au și reușit să și marcheze niște puncte. Dar să nu uităm că la noi astăzi au jucat 12 jucători. Sigur că au fost și lucruri care m-au nemulțumit, dar aceasta nu e un meci în care analizăm ce ne mulțumește și ce ne nemulțumește. Este primul meci al nostru după două săptămâni, am ieșit din ritmul competițional, și asta s-a văzut în anumite momente. La final sunt mulțumit pentru că jucătorii tineri au oferit publicului timișorean câteva momente de bucurie”, a declarat Petricevic, conform banatsport.ro.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!