Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Sunt satisfăcut doar de rezultat”

Dragan Petricevic: „Sunt satisfăcut doar de rezultat”

SCM Timişoara a reuşit o victorie limită la partida de debut în LNBM, scor 80-78 contra celor de la CSM Galaţi, în grupa de la Oradea.

La finalul partidei, antrenor bănăţenilor, Dragan Petricevic, s-a arătat nemulţumit de felul în care au gestionat elevii săi această partidă:

"Pot să fiu satisfăcut doar de rezultat, în sensul în care am câștigat meciul. Trebuie să fim foarte obiectivi, este primul meci din această ediție de campionat și întotdeauna debutul într-o competiție are o greutate specifică. Ne-am văzut de două ori învingători mult prea repede. Prima dată, la scorul de 9-0. Nu mi-a plăcut deloc reacția echipei la primul time-out, când am început să sărbătorim acel rezultat de parcă era gata meciul. Am învățat ceva din acest moment, am început sfertul al treilea foarte bine, ne-am dus la o diferență mai acceptabilă, dar am pierdut-o pentru că am subestimat puterea de revenire a echipei din Galați. Asta nu înseamnă că nu au existat suficiente elemente bune în jocul echipei noastre.Dacă eram puțin mai atenți la anumite execuții din finalul meciului puteam să-l închidem ceva mai repede.”

Antrenorul bănăţenilor a lăudat prestaţia echipei adverse:

„Am spus și la ședința tehnică, și în întreaga săptămână că noi am avut o greutate specifică la acest meci, pentru că atunci când evoluezi împotriva unei echipe care anul trecut a fost în grupa a doua valorică se consideră că nici nu ai ieșit de pe teren și ești deja învingător. Este un punct de vedere complet greșit, pentru că Galațiul nu mai este echipa din sezonul trecut, ci una cu greutate, care va produce multe surprize în acest campionat. Echipa din Galați, cu jocul ei bun, nu ne-a permis astăzi să avem o diferență mai mare pe tabelă. Trebuie să vedem ce a fost bun. Felicit echipa din Galați și felicit jucătorii mei pentru efortul depus timp de 40 de minute.”

Cât despre următorul meci, contra celor de la CSM Târgu Jiu, Dragan a spus:

„Urmează meciul cu Târgu Jiu, unul la fel de dificil. Partidele nu seamănă între ele. Dacă nu am înțeles ceva din momentul relaxării noastre din meciul de astăzi atunci cred că vom avea probleme atât mâine, cât și pe parcursul întregului campionat. Le transmit jucătorilor mei că mâine nu mai au voie să greșească atât de mult cât au făcut-o astăzi. Echipele care vin din grupa a doua valorică nu vor fi victime sigure în acest campionat. Veți vedea că echipa din Voluntari este una dintre favoritele la câștigarea campionatului și veți mai vedea pe parcursul sezonului valorea formațiilor din Galați și Focșani".

Următoarea partidă pentru SCM Timişoara se va juca vineri, de la ora 16:00, contra lui Târgu Jiu. Formaţia gorjează a pierdut duelul de joi cu CSM CSU Oradea, scor 90-65.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!