Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Suntem conștienți că nu există echipe mici sau favorite certe”

Dragan Petricevic: „Suntem conștienți că nu există echipe mici sau favorite certe”

Etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin începe cu duelul dintre SCM Timișoara și CSM Ploiești. Ambele formații au o singură înfrângere în actuala ediție, astfel că se anunță o confruntare interesantă.

Iată ce a declarat înainte de meci Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor:

Ca orice meci, anticipez că va fi unul dificil, disputat, la care trebuie să ne păstrăm concentrarea și voința la nivel maxim. Echipa se simte bine pe teren în ultima perioadă și sper să păstreze acest tonus. Cu toții suntem conștienți că nu există echipe mici sau favorite certe, în acest sezon. Rezultatele din acest sezon au dovedit-o, așa că suntem foarte prudenți, dar și încrezători în ceea ce am arătat până acum. O încredere ce vine din faptul că muncim bine și asta se vede pe teren și pe tabelă”, conform scmtimisoara.ro

De asemenea, noul tehnician al naționalei României a vorbit și despre nivelul din acest sezon al campionatului.

Ploieștiul, chiar dacă nu și-a declarat obiectivele foarte ridicate, eu știu că obiectivele lor sunt înalte. Acest sezon este interesant în primul rând pentru că nou-promovatele se prezintă mult mai bine decât promovatele din sezoanele precedente. Sunt două formații ce joacă un baschet plăcut, la care se adaugă câteva echipe – precum Constanța sau Tg. Jiu – ce nu au reprezentat o forță anul trecut, dar anul acesta au potențial. Este regretabil că jucăm din nou fără spectatori. Îmi pare rău că acum când jucătorii noștri chiar meritau susținere, nu o pot avea, dar asta este situația și nu putem decât să respectăm măsurile sanitare”, conform aceleiași surse.

Partida începe la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Ohma Timișoara

3 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Succes domnule selectioner alaturi de nationala tarii noastre
    Aveti dreptate , fiecare echipa tinteste sa ajunga cat mai sus in clasament pentru a prinde play-off-ul . Succes in acest meci , domnule selectioner

    cu 2 ani în urmă (29.10.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Domnule selectioner
    Cum se poate pune capac inflatiei de truisme si binevointa irelavanta fara sa-ti iei antisportiv ?

    cu 2 ani în urmă (29.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      😂
      Ask Jojo

      cu 2 ani în urmă (29.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!