Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: ”Suntem o echipă care nu a îndeplinit obiectivul”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
22.03.2014

După victoria lui BC Timișoara contra Timbei, antrenorul gazdelor, Dragan Petricevic, a vorbit despre acest duel, dar a făcut și o scurtă analiză a sezonului, punctând lipsurile echipei:

 

”Îi felicit și pe jucătorii echipei pe care o antrenez, dar și pe jucătorii echipei Timba. A fost un meci în care ambele echipe și-au dovedit statutul de echipe profesioniste, au jucat fiecare cât a putut. Cele două echipe au dorit să joace un baschet bun, cred că noi astăzi  am reușit acest lucru, dar și Timba în unele momente, mai ales prin câțiva jucători tineri, a jucat un baschet care a plăcut suporterilor. Chiar dacă șansele matematice pentru intrarea în play-off sunt minime, dorim să jucăm un baschet serios în toate meciurile care au rămas până la sfârșit de campionat. Am tratat ca atare și acest meci și la fel le vom trata și pe următoarele.

De multe ori am fost foarte aproape de victorie. Vom analiza foarte atent absolut tot, trebuie să fim obiectivi, au fost destule meciuri. Eu am început deja analiza și am ajuns la cocnluzia că până acum ne-a trebuit un 5% din ceva, din noroc sportiv, din mai multă concentrare, poate o evoluție mai bună. Cu cei 5% eram poate mai sus, dar cum nu suntem copii să plângem după laptele vărsat trebuie să admitem că suntem o echipă care nu a îndeplinit obiectivul, dar suntem un club care de foarte multe ori a adus multe bucurii timișorenilor și care trebuie sa aibă tăria sa recunoască că nu s-a reușit în aecst sezon. Motivele sunt destule. Ca orice club care se respectă trebuie să ne pregătim pentru sezonul viitor.”

 

BC Timișoara a ajuns la bilanț de 11 victorii și 13 înfrângeri, ceea ce o situează în afară playoff-ului.

 

sursa foto: Seba Tătaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!