Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Suntem pe un loc pe care-l merităm”

Bogdan Isailă, Ionuț Greere

Bogdan Isailă, Ionuț Greere
29.03.2014

Antrenorul celor de BC Timișoara, Dragan Petricevic a vorbit imediat după ce echipa sa a cedat în Bănie, în fața lui SCM U Craiova. Tehnicianul s-a declarat extrem de nemulțumit de faptul că băieții săi nu au respectat indicațiile și nu au oprit atacul rapid al gazdelor. De asemenea lipsa mizei pentru echipa sa este considerată de Petriceivc un factor care dus la acest rezultat:

„Meciul l-am pierdut practic pe tranziție, în primele 20 de minute. Chiar dacă am vorbit că nu trebuie să lăsăm pe cei din Craiova să dezvolte contraatacul și chiar am dedicat și şedinţa de astăzi acestui lucru. Probabil să faptul că am jucat la o oră târzie, am stat în plus 30 de minute să așteptăm să se termine voleiul, probabil și asta ne dat puțin peste cap. Oricum noi suntem o echipă care știe că nu va mai merge în playoff și cu siguranță jucătorii nu mai au aceiași ambiție, aceiaşi motivație ca și echipele care merg în playoff și asta se simte. S-a pierdut focul acela interior și practic acum așteptăm mai mult sau mai puțin să se termine campionatul. Nu putem să spunem că nu ne achităm de sarcini în ceea ce privește antrenamentul sau jocul. Cu siguranță nu am fost doar niște figuranți pe teren dar se vede diferența între o echipă care merge în playoff și una care așteaptă să se închidă sezonul. Și mai ales echipa noastră care are foarte puțini jucători valoroși care să fie în stare să ducă până la capăt un asemenea meci. Ne-am apropiat la 8 puncte și exact atunci am avut aruncare deschisă de 3 puncte, ne apropiam la 5. Cred că am fi pierdut în orice caz, pentru că azi nu meritam să câștigăm dar probabil pierdeam la o diferență mai mică.”

Întrebat dacă BC Timișoara se află pe o poziție nemeritată, Petriceveic a replicat:

„În acest sezon este pe un loc meritat. Nimeni nu ne-a obligat să fim acolo. Trebuie să fim cinstiți, eu sincer să vă spun, de când trăiesc în România mereu aud declarații de alibi, de scuze, de loc nemeritat și dacă cei mari au ceva cu noi să ne spună și așa mai departe. Noi am jucat de așa manieră încât nu am putut ajunge pe un loc mai bun. Este adevărat că noi am pierdut cinci meciuri din decembrie până acum, mai ales pe terenul echipelor fruntașe după o repriză sau două de prelungiri sau în urma unei ultime aruncări. Știți cu toții că am pierdut la Oradea la un punct, la Asesoft după două reprize de prelungiri. Cu aceste victorii probabil noi eram în playoff și probabil astăzi (28.03) vedeați altă echipă. Dar nimeni nu poate spune că suntem pe un loc nemeritat dacă nu am reușit câștigăm suntem pe un loc pe care-l merităm. Trebuie să ne asumăm acest lucru dacă suntem bărbați, să facem la anul echipă pe care Timișoara o merită și să continuăm. Mi se pare că acesta este o normalitate.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    la anu'
    Din păcate nu am deloc încredere că la anul se va reuși să se creeze o echipă de către dl. Petricevic, Demaio și restul.
    Faptul că din nou Vasojevic a fost titular în detrimentul lui Lee spune foarte multe.
    E foarte bun dl. Petricevic la dat declarații dar echipa nu joacă nimic. Prefer un antrenor care să nu spună nimic (povești cu Timișoara și toată mitologia aferentă) dar sub comanda căruia echipa să se miște cum a fost pe vremea lui Predrag Badnjarevic.

    cu 10 ani în urmă (29.03.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara cristian_ :

    nevoia de Dragan
    Se poate vedea acum că aceste articol
    http://www.banatsport.ro/opinie-nevoia-de-dragan/
    descrie o poveste frumoasă fără nici o bază reală.

    cu 10 ani în urmă (29.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!