Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Trebuie să admitem că există și echipe mai bune decât noi”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.12.2021

Dragan Petricevic: „Trebuie să admitem că există și echipe mai bune decât noi”

SCM Timișoara trece printr-o pasă extrem de proastă. Bănățenii au ajuns la trei eșecuri consecutive în Liga Națională, după meciul pierdut pe teren propriu cu SCM Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 12 a Ligii Naționale, scor 82-76.

Dragan Petricevic, tehnicianul formației de pe Bega și selecționerul reprezentativei masculine a României, a oferit declarații pentru site-ul oficial al echipei, după insuccesul cu Leii din Bănie:

„Doar după o treime de campionat, am început să credem că suntem mai buni decât suntem. Chiar asta am spus, în vestiar: noi nu am compromis nimic, una peste alta. Noi suntem într-o luptă pentru play-off și vom termina anul pe un loc de play-off. Este foarte simplu. Mai sunt echipe în Timișoara, le putem analiza pe toate. Noi cred că suntem singurii care vom termina în partea superioară a clasamentului. Că asta-i realitatea sportului timișorean, e complet altceva, dar ceea ce am jucat în primele două sferturi este deranjant: atitudinea, ratările ca la juniori. Sunt trei meciuri pierdute consecutiv, însă nu știu de ce se creează o presiune de peste tot, de parcă noi am fi o echipă care are ca obiectiv clasarea între primele patru sau ceva de genul acesta.

Trebuie odată și odată să admitem că există și echipe mai bune decât noi. Cred că, per general, avem o părere prea bună despre noi. Când stăm să ne gândim, noi suntem doar, așa, o mediocritate sportivă și nimic altceva. Mereu avem așa o aroganță: noi suntem Timișoara! Noi suntem Timișoara, dar Timișoara trebuie să înțeleagă că în acest moment sportul timișorean este o mediocritate, iar noi suntem una dintre aceste echipe mediocre. Pe Petricevic îl doare acest lucru și această atmosferă tristă. Dacă acum am avea opt victorii consecutive, ar veni 50 de spectatori în plus.”, a declarat tehnicianul grupării viola.

SCM Timișoara va mai da piept de două ori cu SCM Universitatea Craiova până la sfârșitul anului, în meciurile din sferturile de finală ale Cupei României.

*foto: scmtimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!