Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Trebuie să descopăr ce nu a fost bine”

Dragan Petricevic: „Trebuie să descopăr ce nu a fost bine”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a încheiat anul 2022 cu un eșec la Oradea, 66-89 în Arena Antonio Alexe în etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bănățenii au fost la a doua cea mai modestă prestație ofensivă în actuala stagiune.

Dragan Petricevic a oferit câteva declarații la finalul partidei pentru site-ul clubului alb-violet, tehnicianul spunând că la Oradea s-au jucat două meciuri și în repriza a doua o singură echipă a fost pe teren:

„Astăzi s-au jucat două meciuri. Unul în primele două sferturi cu două participante la spectacolul sportiv şi celălalt în următoarele perioade de joc cu o singură echipă pe teren şi cu o alta care a încercat să fie acolo dar nu a reuşit. În sport nu există multă memorie, mai ales în România, unde memoria este atât de scurtă încât se uită în câteva ore sau în cel mult o zi şi ce este bine, şi ce este rău. În meciul precedent, când am învins, m-am gândit şi la lucruri bune. Acum trebuie să descopăr ce nu a fost bine, şi nu au fost bine foarte multe lucruri. Au existat şi lucruri bune, eu am o memorie puţin mai bună şi am în continuare motive să fiu mulţumit de munca depusă şi de efortul jucătorilor de până acum. Însă trebuie să înţelegem toţi că atunci când joci cu o echipă cum este cea din Oradea, foarte serioasă şi cu o rotaţie impresionantă, nu ai ce căuta dacă nu eşti la capacitate maximă. Noi am reuşit să fim în meci 20 de minute, perioadă în care ambele echipe au oferit întregii ţări un meci agreabil şi calitativ. Nu am existat în sferturile 3 şi 4 şi de acolo trebuie să începem antrenamentul următor.”

Timișoara are 8-3 bilanț în Conferința B după acest rezultat, pașii greșiți venind exclusiv în deplasare. Pe 4 ianuarie, bănățenii joacă pe teren propriu contra vicecampioanei CSO Voluntari, echipă în fieful căreia au cedat în tur.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    e simplu
    un singur lucru nu a fost bine :APARAREA,nu stiu ce e atat de greu sa intelegi
    cand doi dintre cei trei cei mai buni marcatori ai tai(Gajic si Kesar) dau impreuna 11 puncte,nu e mare lucru de zis
    cu,Laguna si Constanta echipe care sau APARAT bine,am castigat cu noroc
    la,lotul decent pe care-l avem daca am reusi sa ne aparam, am fi cel putin in primele 4 la final

    cu 1 an în urmă (29.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!