Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Va fi un meci mai echilibrat ca anul trecut”

Dan Oancia

Dan Oancia
10.10.2014

BC Timba Timișoara și BC Timișoara își vor disputa în a doua etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin derby-ul localnic de pe prima scenă baschetbalistică din România. În ciuda faptului că au pierdut etapa trecută pe teren propriu împotriva Stelei, „leii” sunt favoriți în fața Timbei.

Nici Dragan Petricevic nu se așteaptă la o surpriză  din partea „urșilor”, chiar dacă spune că va fi mai greu ca în anii precedenți. ”Cu siguranță va fi mai echilibrat ca anul trecut, Timba are chiar și un străin mai mult decât noi în lot. Ne așteptăm la un meci bun, suntem conștienți că jucăm în deplasare și că trebuie să aducem punctele, sunt foarte importante în vederea meciurilor care urmează. Eu spun sincer, sigur că jucăm la noi în sala în care ne antrenăm, dar vorbesc despre faptul că echipele care vor juca aici cu Timba vor avea un meci dificil. Așa că dacă reușim obținem un lucru important pentru că nu foarte multe echipe vor lua puncte la Timișoara, fie că e vorba de BCT sau Timba. Mă aștept să joace cu foarte multă dorință, ambiție. Sunt convins că vor dori foarte mult să învingă, probabil acest meci pentru ei înseamnă foarte mult. În mod normal în baschet și mai ales în campionatul intern nu pot să apară foarte multe surprize… Pentru noi e un meci normal de campionat, îl tratăm la fel ca și orice meci, nu avem nimic de împărțit în afara rivalității de pe teren”, a spus Dragan Petricevic, potrivit sport9.ro.

Nu știu dacă poate fi un avantaj sau dezavantaj și Timba are avantajele ei, poate o să pară ca o glumă, dar are. Nu m-am gândit, depinde foarte mult cum jucătorii singuri între ei găsesc o chimie, sigur antrenorii conduc, depinde ce ai ales. Piteștiul e un exemplu, s-a strâns de curând. Într-adevăr noi stăm la acest capitol mai bine ca multe echipe, ne-am strâns din timp”, a conchis antrenorul bosniac al echipei BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!