Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic va rata primele două meciuri ale seriei cu CSM Oradea

Dragan Petricevic va rata primele două meciuri ale seriei cu CSM Oradea

Astăzi, 12 aprilie, și vineri, 14 aprilie, CSM Oradea și SCM Timișoara se vor întâlni în primele două meciuri ale sferturilor de finală din Liga Națională de Baschet Masculin. Ambele partide se vor juca în Oradea Arena, deoarece formația bihoreană a terminat sezonul regulat pe prima poziție.

Conform paginii oficiale a Timișoarei, gruparea bănățeană va fi lipsită în ambele confruntări de Dragan Petricevic, antrenorul principal al galben-violeților fiind răcit. Iată comunicatul timișorenilor:

„Leii din Banat vor aborda primele două meciuri din playoff fără antrenorul principal Dragan Petricevic.

O răceală severă este motivul pentru care liderul staff-ului tehnic al echipei noastre nu poate face deplasarea la Oradea pentru meciurile cu fosta campioană din orașul de pe Crișul Repede.

Decizia a fost luată în ultimul moment, cu toții sperând că starea sănătății sale se va îmbunătăți.

În aceste condiții, pe banca tehnică la meciul de astăzi și la cel de vineri cu CSM CSU Oradea se vor afla antrenorii Cristian Bota și Nenad Markovic, asistați de managerul Sergiu Pașca.

Multă sănătate, Coach!”

Primul meci (12.04) va începe la ora 20:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 2 și pe Prima Sport 3, în timp ce partida secundă (14.04) va începe la ora 19:00 și va putea fi văzută doar pe FRB TV.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!