Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Vasojevic nu a fost adus cu gândul de a reînvia spiritul vechi"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
23.12.2013

Tehnicianul lui BC Timișoara, Dragan Petricevic, a vorbit despre aducerea lui Nikola Vasojevic, dar și despre meciul pierdut de echipa sa la Mediaș.

Acesta a ținut să clarifice situația lui Vasojevic, spunând că venirea lui nu are ca scop reînvierea spiritului Elbei.

Vasojevic a fost unul dintre jucătorii importanți în faza de construcție a acelei echipe. O finală de Cupa României, o finală de campionat și una de Cupa Europei Centrale îi aparțin lui și colegilor lui. Nu trebuie să discutăm însă  atât de mult despre spiritul vechi pentru că el încă există. Și actualul lot de jucători merită atenție. Vasojevic nu a fost adus acum cu gândul de a reînvia spiritul vechi sau că Petricevic își aduce garda lui. E singurul jucător din acea echipă în lotul actual și singurul din acel grup care se va afla în lot în acest sezon, asta și pentru că la vremea respectivă, el era cel mai tânăr. Ceilalți au ajuns deja la o vârstă, unii se și lasă de baschet, cum e cazul lui Grubisic, chiar Dzambic mai are un sezon sau două până la sfârșitul carierei. Vasojevic a jucat după Elba în campionate puternice, precum Ungaria sau Polonia și sigur că ne-a atras atenția, a declarat Petricevic pentru druckeria.ro.

Bosniacul este de părere că diferența de scor în eșecul în fața lui Gaz Metan nu a reflectat prestațiile celor două formații. Antrenorul bănățenilor a amintit că nu s-a putut baza pe doi jucători importanți.

Pe rezultate nu se vede, dar eu simt o creștere în joc. Meciul cu Craiova putea fi tranșat în favoarea noastră dacă intra ultima aruncare și dacă nu comiteam anumite greșeli în momentele în care am condus. La Mediaș, puțină lume știe că n-au jucat nici Vladimir Panic și nici Tremayne Johnson, amândoi accidentați. Vasojevic venise cu patru zile în urmă, deci cu cinci jucători străini, din care unul cu doar trei antrenamente efectuate, e mult prea puțin pentru a învinge cea mai bună reprezentantă a României în cupele europene deja de doi ani. Prima repriză a fost nefastă pentru noi, în partea a doua am jucat mult mai bine. Diferența finală, de 17 puncte, nu reflectă starea reală a lucrurilor ce s-au petrecut pe teren, a adăugat tehnicianul pentru sursa citată.

BC Timișoara a cedat la Mediaș, 69-86, în utlima etapă a turului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    ?
    Reveni-ti-va odata! Lumea nu prea mai are rabdare. Play-off-ul pare atat de departe! Ce sperante avem in cupa cu Oradea? Sau nu intra in vederile voastre?

    cu 10 ani în urmă (23.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!