Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Victoria nu este un lucru pe care îl comanzi dintr-un meniu la restaurant”

Dragan Petricevic: „Victoria nu este un lucru pe care îl comanzi dintr-un meniu la restaurant”

Dragan Petricevic a prefatat, pentru site-ul oficial al clubului SCM Timișoara, partida împotriva celor de la CS Dinamo Știința București.

Antrenorul timișorenilor este conștient că partida cu CS Dinamo Știința nu va fi una ușoară și că elevii săi trebuie să rămână extrem de concentrați pentru a-și trece în cont a treia victorie din actuala stagiune a LNBM. 

Ar fi total greşit din partea noastră să credem că meciul cu Dinamo este unul uşor. Am mai spus-o, în grupa 1-8 nu putem vorbi despre echipe favorite. Nu înţeleg de ce Dinamo ar trebui să aibă statut de outsider, iar noi să fim favoriţi. Am suficientă experienţă încât să transmit acest lucru jucătorilor şi să îi ţin cu picioarele pe pământ. Ne pregătim pentru această partidă la fel de bine cum am făcut-o pentru precedentele meciuri. Sunt convins că la fel de bine se pregăteşte şi Dinamo. Tot ce facem este pentru a învinge, dar victoria nu este un lucru pe care îl comanzi dintr-un meniu la restaurant. Victoria este dorită de ambele echipe, nu doar de una. Vom asista, cu siguranţă, la un nou meci aprig disputat, aşa cum au fost şi celelalte de până acum. Trebuie să fim concentraţi doar la ce avem de făcut pe teren. Buletinul medical este bun în acest moment. Îmi doresc să avem un public mai numeros, sper că victoriile vor atrage mai mulţi suporteri la meciurile noastre.

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!