Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic: „Am inima plină de mândrie, a fost cel mai bun sezon din cariera mea”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.06.2019

Dragan Zekovic: „Am inima plină de mândrie, a fost cel mai bun sezon din cariera mea”

dragan zekovic campion csm csu oradea

Dragan Zekovic este unul dintre jucătorii care au cea mai frumoasă poveste din Liga Națională de Baschet Masculin și care acum a devenit campion al României.

Primul contact al lui „Zeko” cu baschetul românesc a fost în sezonul 2013/2014, când a trebuit însă să facă un pas înapoi din cauza unei boli foarte grave. Zekovic a revenit apoi în România la scurt timp după ce s-a întors în baschet, la începutul sezonului 2017/2018. Dragan a jucat pentru CSM Steaua Eximbank București și a ajuns până în finala LNBM, unde a pierdut în fața Oradiei, scor 1-3.

A fost însă o vară tumultoasă pentru Zekovic. El s-a trezit prins la mijloc în momentul în care CSM București a decis să rupă afilierea cu CSA Steaua. Astfel, Zekovic s-a trezit fără angajament, ba chiar și dat în judecată de către clubul primăriei municipiului București.

După câteva luni bune în care a stat pe bară, Dragan a completat lotul celor de la CSM CSU Oradea. Acolo unde a avut prestații foarte bune, iar tot efortul său a fost încununat cu un succes, după victoria cu Sibiul.

Într-un scurt interviu acordat totalbaschet, Zekovic ne-a povestit cum a fost acest sezon pentru el:

„A fost cel mai bun sezon din cariera mea. A început într-un mod total neașteptat și a fost un drum sinuos până am ajuns la Oradea. Dar tot efortul meu a fost răsplătit și acum nu am niciun regret. Am avut foarte multe probleme cu accidentările, am schimbat mulți jucători dar în cele din urmă spiritul nostru de echipă a câștigat. Nu am avut niciodată jucători mai buni și o atmosferă mai bună la echipă de când am început să joc baschet. Cred că acesta este motivul principal pentru care am câștigat campionatul. Am inimă plină de mândrie iar acest sezon va fi unul de care îmi voi aminti tot restul vieții mele. Medalia de aur este importantă pentru mine nu doar ca jucător, ci și ca om”, a spus Zekovic.

El a adunat în această stagiune medii de 11 puncte, cu 3,7 recuperări și o pasă decisivă.

Reamintim că Zekovic a răspuns pozitiv și campaniei noastre #baschetnulitigii.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!