Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic, cel mai eficient jucător al bihorenilor în returul contra Falco

Dragan Zekovic, cel mai eficient jucător al bihorenilor în returul contra Falco

CSM CSU Oradea ratează calificarea mai departe în Basketball Champions League după o victorie la doar 6 puncte în urma unei reprize de prelungiri, fiind necesar un avantaj de cel puțin 10 puncte al leilor roșii pentru o reușită.

În ciuda acestui fapt, elevii lui Cristian Achim au arătat o cu totul altă față decât cea din meciul tur, având chiar și 20 de puncte avans în repriza secundă și o motivație suplimentară, însă greșelile de pe final i-au costat.

Cel mai eficient jucător a fost Dragan Zekovic.În cele 26:27 de minute petrecute pe parchet, sârbul a adunat 19 puncte, cu 7/11 la aruncările de 2 puncte, 1/1 la aruncările de la mare distanță și 2/2 la linia de libere, la care a adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de eficiență de 23.De asemenea, singura aruncare de la mare distanță a pivotului a fost marcată într-un moment crucial al partidei când, cu doar 40 de secunde rămase pe ceas din timpul regulamentar, acesta a dus avantajul orădenilor la 10 puncte, din pasa lui Giordan Watson.

Un alt jucător care a ieșit în evidență în acest meci a fost Arturas Valeika.În cele 35:45 de minute petrecute în teren, acesta a reușit să înscrie 13 puncte, cu 6/7 la aruncările de 2 puncte și 1/2 la linia de libere.La acestea a adăugat 7 recuperări, 2 pase decisive și 2 mingi câștigate, totalizând pentru un indice al eficienței de 20.

În final, Giordan Watson a fost la doar un punct marcat de un double-double.Fiind jucătorul cu cele mai multe minute în teren, mai exact 40:18, conducătorul de joc a fost marcatorul a 9 puncte, cu 3/6 la aruncările de 2 puncte și 1/3 din afara semicercului, la care a adăugat 2 recuperări, 10 pase decisive și 2 mingi câștigate, pentru un indice al eficienței de 16.

 

*SURSA foto: Basketball Champions League

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!