Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic revine în Liga Națională după un singur sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.08.2022

Dragan Zekovic revine în Liga Națională după un singur sezon

FC Argeș a mai oficializat un transfer pentru noul sezon. Gruparea piteșteană l-a semnat pe Dragan Zekovic, jucător ce a evoluat ultima dată pentru Geneva Lions, în Elveția. Alb-violeții se vor reuni în data de 10 august.

În stagiunea precedentă, Zekovic a avut medii de 13.5 puncte, 5.3 recuperări și 1.3 pase decisive în 26 de minute pe meci. Alături de Geneva Lions, el a terminat pe locul 4 în sezonul regulat, cu un bilanț de 14-13.

Înainte de experiența din Elveția, el a bifat trei sezoane la CSM Oradea, alături de care a câștigat un titlu de campion, colaborând cu Milan Mitrovic. În România, el a mai jucat o finală la Steaua CSM EximBank și a câștigat un campionat cu Asesoft Ploiești. De-a lungul carierei sale, baschetbalistul de 35 de ani a mai evoluat pentru KK Atlas Novi-Beograd, Arkadia Traiskirchen Lions, Steaua Roșie, OKK Beograd, Novi Sad, Vojvodina și Karpos Sokoli.

Până la acest moment, FC Argeș Basketball îi mai are în lot pe Mihai Măciucă, Tudor Fometescu, Radu Voinescu, Alin Andrieș și Mihai Gavrilă, Nikola Jevtovic, Troy Freeman și Andreja Milutinovic.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Pitești
    Mi se par o echipa sub cea de sezonul trecut, până acum. Zeko cu o mai bună aruncare de 3, dar defensiv mult sub Fitzpatrick. Cu Zekovic, Gavrilă și Jeftovic , Piteștiul este mult sub formațiile de top. Sunt curios daca vor mai aduce un 4 clasic ținând cont că nu au români la pozițiile mari și încă un jucător pe 2 3. Altfel, greu sezon de debut pentru Milan, ca principal.

    cu 1 an în urmă (07.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!