Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic se desparte de CSM CSU Oradea

Dragan Zekovic se desparte de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea de Dragan Zekovic. Pivotul sârb părăsește gruparea din bihor după aproape trei ani.

În sezonul 2020/2021, Dragan Zekovic a bifat 33 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin. El a înregistrat medii statistice de 10.5 puncte, 3.9 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.7 intercepții în 22 minute pe partidă pentru 11.7 de unități la eficiență.

Cu Dragan Zekovic în echipă, CSM CSU Oradea a ajuns în ultimul act în toate competițiile la care a luat startul, LNBM, Cupa României și FIBA Europe Cup.

De-a lungul carierei sale, Dragan Zekovic a mai jucat la Atlas, Arkadia Lions, FMP, OKK Belgrad, Vojvodina Novi Sad, CSU Asesoft Ploiești, Karpos Sokoli și Steaua CSM EximBank. El este campion al României dar și campion în Macedonia de Nord.

Oradea a mai anunțat faptul că Dragan Zekovic se va îndrepta spre un club din străinătate. Conform informațiilor noastre, sârbul în vârstă de 34 de ani a fost în negociere avansate și cu echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

foto: sportpictures.eu

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Dacă
    Tot aveți informații despre echipele din România foarte interesate (gazetari fiind) spuneți și ce echipe, să vedem și noi ce și cum... (dacă nu, rămâne să ne bazăm doar pe @gyke)

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Informatii
    Dati-ne informatii chiar si pe surse!!!!! Celebrul site SPORTANDO a gresit si a dat informatii eronate asa ca nu cred ca sunt motive de frica... puteti chiar baga din top nu se supără nimeni! Spre exemplu puteti anunță că Keny Gabriel vina la Sibiu... sigur el nu vine dar puteti scrie! Mult mai frumos pentru entertement....:))))

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Veștile din seara asta ce vin dinspre Oradea sunt foarte proaste...
    Hemoragia continuă, Zekovic nu e ultimul...
    Reconstrucția e mai profundă decât credeam..

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    • Ricardo:

      Vesti trăznet!
      Prostia imensă nu este ca pleaca .... Se stie foarte bine cine pleaca... din pacate nu se stie cine vine... Si nu se anunță absolut nimic....

      cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Multumim Dragan
    Pleaca un mare jucator si un om de mare caracter.
    Pacat ca s-a accidentat tocmai in finala.
    Multumim pentru aportul adus in jocul CSM-ului si iti dorim succes la noua ta echipa.

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Eu nu am avut si nu am informatii din interior (de la nicio echipa) dar cred ca am anticipat faptul ca pierdere campionatului va duce la Oradea la o reconstructie a echipei. Si acum am confirmarea (mai ales din comentariile altora mai informati :)) )

    Si vad doua variante, in functie de buget:
    -buget bun (asa cum ar lasa sa se inteleaga readucerea lui Richard, e clar si pentru un observator neutru ca s-a facut pe bani multi)--->pretentii mari, inca de la inceput.
    -buget "normal"---> pretentii moderate, i se va lasa antrenorului un sezon ca sa rodeze noua echipa. In trecut, aceasta abordare s-a dovedit buna. Problema este ca odata ajuns sus, pretentiile raman acolo si nu mai are nimeni rabdare de nimic (nici suporterii, nici finantatorii).

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Oradea
    Cred ca foarte mulți de aici îl subapreciem pe dl Sere. Chiar credeți ca și-ar fi consumat grosul bugetului pe Richard, urmând ca în rest sa vina cu umpluturi? Sa fim serioși.
    Bugetul este mare, mai mare ca sezonul trecut și vor veni jucători buni acolo.
    Este ca în faza aia cu unu care își ia un Mercedes de ultima serie. Credeți că dacă a fost în stare să-și cumpere mașina aia, și-a dat toți banii din casa pt ea?

    cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Da, si eu cred ca exista buget solid la Oradea. Restructurarea inceputa cu Richard e clar un semn al faptului ca s-a bagat mana in sac si inca sacul are bani. Probabil ca bugetele celor 3 echipe: Voluntari, Oradea si Cluj sunt mai mari fata de sezonul trecut, dar ramane de vazut cum administreaza banii. Pitestiul cu siguranta o sa aiba o echipa buna care o sa puna probleme, iar Sibiu si Craiova sigur o sa-si joace sansa indiferent de contextele in care se afla.

      cu 2 ani în urmă (20.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!