Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic își continuă carieră în Elveția

Dragan Zekovic își continuă carieră în Elveția

 Dragan Zekovic a ajuns la un acord cu formația elvețiana Geneva Lions. 

 

Officiel: Les Lions de Genève signent l'intérieur serbe Dragan Zekovic. A la recherche d'un profil complémentaire à...

Posted by Lions de Genève on Tuesday, July 20, 2021

În sezonul 2020/2021, Dragan Zekovic a bifat 33 de partide în LNBM. El a înregistrat medii statistice de 10.5 puncte, 3.9 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.7 intercepții în 22 minute pe partidă pentru 11.7 de unități la eficiență.

De-a lungul carierei sale, pivotul sârb a mai jucat la Atlas, Arkadia Lions, FMP, OKK Belgrad, Vojvodina Novi Sad, CSU Asesoft Ploiești, Karpos Sokoli și Steaua CSM EximBank. 

Palmaresul său cuprinde două titluri de campion ale României (2014, 2020), o cupă a Macedoniei de Nord (2017), o SuperCupă a României și o medalie de bronz în FIBA Europe Cup (2020)

Geneva Lions este una dintre formațiile cu tradiție ale Elveției. În stagiunea precedentă, gruparea fondată în anul 2000 a încheiat sezonul regulat pe prima poziției, dar a fost eliminată în primul tur de playoff de Regio Basel, una dintre revelații SB League. 

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!