Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei: „Au jucat zonă 30 de minute, nu ne-am adaptat la timp și asta ne-a costat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.12.2015

Dragoș Andrei, jucătorul Energiei Târgu Jiu, a tras concluziile după înfrângerea pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, într-o declarație pentru Total Baschet. Fundașul gorjenilor spune că apărarea lor le-a permis adversarilor să aibă o seară excelentă la capitolul aruncărilor de la 3 puncte, iar acel lucru a făcut diferența:

„Am pierdut din nou în fața Mediașului, și pentru a doua oară au prins un meci extraordinar de afară. Bine, poate acest lucru s-a întâmplat și pe fondul apărării noastre. Se acumulează și oboseala la noi, am făcut cred că 1500 de kilometri săptămâna aceasta doar cu autocarul. E greu.”

Dragoș Andrei a spus că zona medieșenilor i-a încurcat destul de mult și nu doar oboseala a condus la acest eșec:

„Ar fi absurd să dăm vina pe oboseală pentru acest eșec. Au jucat zonă 30 de minute, nu ne-am adaptat la timp și asta ne-a costat.”

Întrebat dacă se așteptau la o victorie în meciul de la Mediaș, Dragoș Andrei a concis:

„La fiecare meci jucăm la victorie, este normal să intrăm cu mentalitatea asta. Nu ne-am gândit o secundă că o să fie un meci ușor, mai ales că singura victorie a lor era împotriva noastră și aveau avantajul moral.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!