Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Axinte va juca pentru CSM Focșani în următorul sezon

Dragoș Axinte va juca pentru CSM Focșani în următorul sezon

În cursul acestei după-amieze, CSM Focșani a anunțat transferul lui Dragoș Axinte, baschetbalist care a evoluat pentru CSO Voluntari în sezonul 2022-2023.

Dragoș Axinte a crescut la grupele de juniori ale clubului CSU Sibiu însă, în 2017, s-a transferat la U-BT Cluj-Napoca, evoluând la U16, U18 și la Liga I în echipamentul alb-negru. În 2020, jucătorul născut în 2002 și-a început cariera profesionistă, semnând cu FC Argeș Basketball.

Axinte a petrecut două sezoane sub comanda lui Tudor Costescu după care a acceptat oferta lui CSO Voluntari, formație ce tocmai devenise vice-campioana României. În stagiunea 2022-2023, sportivul de 20 de ani a strâns 0.8 puncte și 0.5 recuperări, jucând puțin peste șase minute/meci.

Așadar, Dragoș Axinte își va continua cariera la CSM Focșani, trupă care a mai anunțat, până în acest moment, transferul lui Alexandru Coconea de la SCM U Craiova. Gruparea antrenată de Mihai Petruț s-a situat pe poziția a 15-a la finalul ediție 2022-2023.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Cel mai bun
    Va străluci, cu Axinte după ce terminam sezonul, ajungem in grupele Basketball Champions League 🏀

    cu 9 luni în urmă (10.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!