Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „A fost o senzație plăcută să joc cu prietenii mei, cu care am copilărit și cu care am jucat baschet”

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
08.01.2019

dragos diculescu timisoara

SCM Timișoara a câștigat cu greu pe terenul singurei echipe fără victorie din LNBM, imediat după ce a obținut calificarea în Top 6, grație înfrângerii Stelei cu BC CSU Sibiu. Bănățenii s-au impus în Ștefan Cel Mare cu scorul de 87-85.

Despre acest meci a vorbit într-o scurtă declarație, echipierul lui SCM Timișoara, Dragoș Diculescu:

„A fost un meci foarte greu. Ne așteptam la asta. Dinamo, deși nu are nicio victorie, a fost o echipă care pus probleme tuturor adversarilor. Mă bucur că într-un final am reușit să strângem rândurile și să câștigăm meciul.”

Întrebat ce a simțit după coșul de 3 puncte înscris în finalul meciului, tânărul baschetbalist a spus:

„Am simțit o descătușare și cred că doar cu ajutorul echipei am reușit să revenim. Împreună am reușit să întoarcem rezultatul partidei.”

Întrebat dacă echipa sa intrat mai relaxată pe parchet, în special după ce a obținut calificarea în Top 6, tânărul jucător român a replicat:

„Nu pot spune că am început mai relxați. Am început mai greu. Au fost și alte momente în meci când am căzut dar am reușit să ne ridicăm și asta contează cel mai mult, că am obținut o victorie importantă.”

Dragoș Diculescu a vorbit și despre jocul în fața prietenilor in orașul natal:

„A fost o senzație plăcută să joc cu prietenii mei, cu care am copilărit și cu care am jucat baschet împreună. Mă bucur că din ce în ce mai mulți dintre ei ajung să joace în Liga Națională.”

Diculescu s-a impus în acest sezon la SCM Timișoara ca principalul jucător U23 al formației bănățene. Contra lui Dinamo, baschetbalistul care a jucat în stagiunea precedentă la CSM Steaua a marcat 10 puncte, cu  recuperări, o pasă decisivă, 2/2 de la 2 puncte, 2/4 de la 3 puncte și +14 indice al eficienței.

*foto: Gabriel Pintilei/facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!