Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu, anunțat oficial la Landstede Hammers Zwolle

Dragoș Diculescu, anunțat oficial la Landstede Hammers Zwolle

Dragoș Diculescu a fost anunțat oficial la Lanstede Hammers Zwolle, formație din BNXT League.

La semnarea acestui acord, antrenorul lui Zwolle, Herman van den Belt, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dragoș:

„Dragoș este un tânăr internațional român, a arătat ce are de oferit în liga din țara sa și acum vrea să demonstreze ce poate face și în străintate. L-am cunoscut prin intermediul rețelei noastre de scouting, am avut mai multe discuții excelente și este grozav că vrea să facă primii pași în străinătate la Zwolle. Suntem foarte încrezători în colaborarea cu Dragoș și sperăm că vom avea partea de un sezon excelent în BNXT League”

Și Dragoș Diculescu a avut un mesaj în engleză pentru fanii lui Zwolle, prin intermediul contului oficial de instagram al clubului, în care s-a arătat încântat de mutarea către Țările de Jos:

Reamintim că transferul tânărului internațional român în noua ligă a fost anunțat prima oară, în exclusivitate, de site-ul nostru.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!