Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „Intrăm pe teren să dăm 120%, indiferent de numele adversarului”

Dragoș Diculescu: „Intrăm pe teren să dăm 120%, indiferent de numele adversarului”

SCM U Craiova primește astăzi, 3 noiembrie, vizita celor de la CSA Steaua București, în penultimul meci al etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Acest joc a fost prefațat de Dragoș Diculescu în cadru unei conferințe de presă:

„Am jucat două partide amicale contra Stelei şi am văzut care sunt punctele lor forte. Deşi va fi diferenţă între partidele amicale şi una oficială, ne dorim să arătăm că SCM U Craiova este o foarte greu de învins acasă. Fiecare meci în parte este tratat cu seriozitate și intrăm pe teren să dăm 120%, indiferent de numele adversarului. Ne dorim să ajungem cât mai sus posibil. La fiecare meci intrăm cu aceeași motivare.”

Dragoș Diculescu a ajuns în vara lui 2019 la Craiova, după un sezon petrecut la SCM Timișoara. El debutat în LNBM chiar la Steaua București, adversara Craiovei din această etapă.

În cele trei meciuri jucate până acum de Dragoș Diculescu la SCM U Craiova, el a acumulat medii statistice de 10.3 puncte și 3.3 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!