Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu, la cea mai bună prestație din carieră la nivel de seniori

Dragoș Diculescu, la cea mai bună prestație din carieră la nivel de seniori

SCM U Craiova a reușit o victorie importantă în duelul cu CSO Voluntari din runda a patra a Grupei Galbene. Oltenii au început partida cu 22-3 și au fost mereu în control, obținând în cele din urmă o victorie la 25 de puncte, scor 95-66.

Cel mai bun marcator al partidei a fost tânărul Dragoș Diculescu. Jucătorul născut în august 1999 a marcat 24 de puncte, cu 9 recuperări și o pasă decisivă. El a strâns 11/16 din acțiune, 2 steals dar și 3 mingi pierdute, totul pentru +28 la eficiență.

Cu această prestație, Diculescu a reușit performanța carierei în materie de puncte marcate la nivel de seniori, dar și cea mai bună prestație la capitolul recuperări. Precedentele performanțe datau din sezonul trecut la puncte marcate, când reușise 17 puncte în tricoul Timișoarei într-un meci câștigat împotriva Piteștiului pe 17 decembrie 2018, scor 99-83. În actualul sezon cea mai bună prestație era de 16 puncte, înscrise în înfrângerea cu Oradea din etapa a 7-a, scor 61-70.

În ceea ce privește recuperările, Diculescu deținea un career high de 8, tot în același meci cu Oradea. Acum însă și-a stabilit performanța carierei și la acest capitol.

De altfel, Diculescu are în acest sezon medii de 8,4 puncte, 4,3 recuperări și 1,5 pase decisive, confirmând trendul ascendant din sezonul precedent.

Pentru SCM U Craiova aceasta a fost a patra victorie din tot atâtea partide în grupa Galbenă. Acum elevii lui Aco Todorov vor avea parte de un meci dificil, pe terenul celor de la BCM U Pitești.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!