Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „Ne aflăm în fața celui mai important meci de până acum. Gândul nostru este doar la victorie”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.12.2018

SCM Timișoara întâlnește astăzi, în deplasare, pe CSA Steaua București, de la ora 19:45. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, pe locurile 6 și 7 în grupa valorică A și luptă pentru ultimul loc care duce în Grupa Roșie în a doua fază a campionatului. Dragoș Diculescu, principalul jucător U23 de la timișoreni, și antrenorul Cristian Bota au prefațat partida pentru site-ul oficial al echipei.

„Consider că ne aflăm în fața celui mai important meci de până acum. Gândul nostru este doar la victorie, însă acest lucru nu va fi ușor pentru că Steaua este o echipă bună, cu jucători experimentați. Dacă vom da totul pe teren și vom rămâne uniți pe tot parcusul meciului, sunt de părere că avem sanse mari să obținem un rezultat pozitiv și să facem un pas important spre Top 6”, a declarat Dragoș Diculescu pentru bc-tm.ro.

Acesta este principalul jucător sub 23 de ani al grupării bănățene, având 20:29 minute jucate pe meci, cu medii de 4,6 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 0,8 intercepții și 7,4 eficiență medie în 11 etape. Diculescu a venit la SCM Timișoara de la adversara din această seară, împreună cu Cătălin Baciu.

În tur timișorenii s-au impus cu 78-62. Ambele echipe au 14 puncte în grupa valorică A, după 3 victorii și 8 înfrângeri. Învingătoarea de astăzi poate lua o opțiune importantă pentru calificarea în primele 6.

„Mergem la București cu gândul de a câștiga. Este o partidă importantă și pentru noi și pentru ei, în vederea luptei pentru calificarea în grupa 1-6. Starea de spirit este bună și am încredere că aceasta se va reflecta și în jocul nostru”, a declarat și antrenorul timișorenilor, Cristian Bota, pentru aceeași sursă.

Meciul dintre CSA Steaua București și SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 19:45, la sala Mihai Viteazul. Vor arbitra Ciprian Stoica, Dragoș Nicolae și Costin Bogdănescu, supervizați de Tiberiu Rist. Jocul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

*foto: BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!