Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu, o nouă evoluție excelentă pentru Zwolle

Dragoș Diculescu, o nouă evoluție excelentă pentru Zwolle

Astăzi, 16 septembrie, Landstede Hammers Zwolle a primit vizita lui Aris Leeuwarden în penultimul amical din presezon. Formația la care evoluează Dragoș Diculescu a câștigat fără problema, diferența finală fiind de 25 de puncte: 93-68.

Zwolle a început în forță partida și, după primele zece minute, conducea cu 23 la 9. Până la pauză, elevii lui Vincent van Sliedrecht au mărit avantajul și mai tare, intrând la vestiare cu scorul de 49-26. În repriza a doua, Diculescu a făcut spectacol, înscriind 18 puncte și ajutându-și echipa să obțină un succes ușor: 93-68.

Dragoș Diculescu a adunat 26 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție în 30 de minute petrecute pe parchet. Din tabăra învingătoare, s-au mai remarcat Noah Dahlman (19 puncte), Jerom Aaminkhof (13 puncte) și Naba Echols (10 puncte).

De partea cealaltă, cei mai buni jucători au fost Ryan Logan (15 puncte), Shaquille Doorson (11 puncte) și Armond Davis (10 puncte).

Pentru Landstede Hammers urmează amicalul de gală cu Donar Groningen, atunci când vor serba 25 de ani de la înființarea clubului.

*foto: Instagram – Dragoș Diculescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Felicitari Dragos Diculescu
    O pierdere mare pentru Craiova in off -season , dar aceste talente trebuie sa se remarce si in strainatate . Un tanar cu potential , muncitor cu un viitor stralucit !Tine-o tot asa !

    cu 2 ani în urmă (16.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!