Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drăgușin spulberă recordul de capace

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.01.2013

Ionuț Drăgușin a realizat un double-double și a avut un aport extrem de important la victoria obținută de SCM U Craiova la Pitești, scor 83-73. Confruntarea a avut loc în cursul serii de duminică (13.01).

Pivotul de 2.21 metri, rămas cel mai înalt jucător din Liga Națională după accidentarea cehului Hoger (2.25 metri), Drăgușin a bifat 37 minute de joc. El a avut 8/9 la aruncările de două puncte, 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. Ionuț a adăugat 14 recuperări, (trei ofensive), 2 pase decisive și opt capace (!) cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 39 la eficiență.

Astfel, Drăgușin stabilește un record stagional absolut la capitolul capace. El depășește performanța lui Kickingstallionsims, de 6 capace în meciul Timbei cu CSU Ploiești. De asemenea, pivotul originar din București stabilește cea mai bună performanță personală la eficiență și egalează recordul de recuperări. Mai mult, a petrecut cel mai mare număr de minute pe parchet la un joc din actuala ediție de campionat.

Foto: Andor Marton 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    scor exact
    Scorul final a fost 73-83 !!!!!

    cu 11 ani în urmă (13.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!