Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dramă în familia fostului mare internațional Mihai Corui

Dramă în familia fostului mare internațional Mihai Corui

Dramă în familia fostului internațional român și fost antrenor la BC Mureș, Mihai Corui. Asta după ce fiul său cel mare în vârstă de numai 23 de ani, Victor Corui, a murit în urma unui accident de tren la Londra.

Victor, cel care a jucat baschet în tinerețe la formațiile din Mureș, era student la Ruskin University, acolo unde cânta rap cu numele de scenă Louie Vic.

Potrivit site-ului local zidezi.ro, Victor a murit pe 12 septembrie în gara de pe Liverpool Street din Londra. El a fost lovit de tren, dar paramedicii nu i-au putut salva viața. Într-o postare emoționanță pe facebook, Mihai Corui a scris că urmează să îi repatrieze trupul fiului său și a vorbit despre trăirile pe care le are după dispariția acestuia:

Mihai Corui a antrenat preț de mai multe sezoane la BC Mureș, iar în ultimii ani s-a ocupat de școala de baschet BC Together, din Mediaș. De asemenea, a scris mai multe volume de literatură.

Corui a făcut parte din lotul României care a participat la campionatul mondial de juniori din 1991, acolo unde au ocupat locul 5 în cadrul competiției din Canada.

*foto: facebook Mihai George Corui

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!