Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic a trecut la BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.08.2012

Drasko Albijanic este cea mai recentă achiziție a lui BCM U Pitești. Baschetbalistul bosniac sosește de la CSU Asesoft Ploiești, echipă alături de care a devenit campion la primul său sezon în România.

Centrul în vârstă de 26 ani, înalt de 2.11 metri a bifat 30 de prezențe în echipamentul alb-albastru al prahovenilor în sezonul anterior. El a avut medii de 8.3 puncte, 4.4 recuperări, 0.8 pase decisive, 0.8 intercepții și 1.3 posesii pierdute în 19.2 minute pe meci. Drasko a avut procentaje de 54% din acțiune, respectiv 58 la linia de pedeapsă.

De-a lungul carierei Albijanic a mai jucat la echipe din Bosnia: Leotar, OKK Sloboda Tulza și Borac Nektar.

Albijanic este al 3-lea transfer al formației pregătite de către Tudor Costescu după Donte Gennie și Marcel Jones. Din lotul argeșenilor mai fac parte doi străini, este vorba despre Slobodan Popovic și Damien Kinloch. Deținătoarea Cupei României va mai înregimenta un jucător străin.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Albijanic ???
    e o gluma proasta sau ce se intampla? se spunea ca asteptam doi jucatori de valoare, din care unul e pivot, si vad ca vine Albijanic. vrem sa facem schimb de tepe? noi l-am dat pe Kazarnovski si ei pe Albijanic? suntem penibili, ca in fiecare an. luam jucatori pt ca apoi sa-i lasam sa plece pt ca nu confirma

    cu 11 ani în urmă (07.08.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @Gabitzu01
    Sa stii ca Albijanic nu e un jucator chiar asa rau. Oricum e mult mai bun decat a fost Kazarnovski (mare teapa), problema lui este lipsa de forta sub panou. Din pacate ca jucator 5 nu reuseste sa se apere cum trebuie, iar ca 4 nu mai avea loc la Ploiesti, plus ca nu cred ca vroia sa fie nici el a treia rezerva sub panou in rotatie cu Burlacu, Tica, Stanescu si Nyakundi.

    cu 11 ani în urmă (07.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!