Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic, double-double în meciul de la Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.10.2014

KK Kozuv s-a impus marți seara la Craiova cu scorul de 87-84 într-un meci din cadrul etapei a doua din noul sezon al Ligii Balcanice.

Unul dintre cei mai buni jucători ai formației oaspete a fost și bosniacul Drasko Albijanic. În cele 21 de minute petrecute pe parchet a reușit să realizeze un double-double cu 12 puncte și 12 recuperări (5 ofenisve și 7 defensive) cu un indice de eficiență de 19 unități. A avut procentaje de 100% de la linia de libere și 50% la aruncările din interiorul semicercului.

Albijanic a jucat mai multe sezoane și în Liga Națională din România, trecând pe la Energia Rovinari, BCM U Pitești și Asesoft Ploiești.

*Foto: Ionuț Greere

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Blue25 Div :

    Pe genunchi...
    Diferenta a fost de 3(trei) puncte nu de 13(treisprezece)...

    cu 9 ani în urmă (22.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!