Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel verbal între Archie şi Badnjarevic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.03.2012

BC Timişoara a pierdut, în ultimele secunde, confruntarea de la Târgu Jiu împotriva Energiei Rovinari, scor 89-90. Stefan Nikolic a înscris o liberă din două şi a adus, practic, victoria echipei sale.

La finalul jocului Predrag Badnjarevic şi Dominique Archie au avut un schimb dur de replici. Contactat de către site-ul nostru Leontin De Maio ne-a declarat faptul că nu a fost nimic ieşit din comun, iar tehnicianul sârb i-a reproşat poziţionarea americanului din ultima fază. Vă reamintim faptul că Archie a fost sancţionat cu fault la Nikolic, cu o secundă rămase de joc când tabela indica egalitate la 89.

Întrebat dacă atmosfera se va strica cu această înfrângere, preşedintele clubului a răspuns negativ.

Nu, de ce să se strice atmosfera ? Băieţii trebuie să strângă rândurile, să demonstrăm de ce suntem pe primul loc şi să dăm dovadă de caracter. Batem în toate meciurile, de acum înainte, şi sfârşim cu bine.

 

5 comentarii la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    site de CACAO !
    SUNTETI DE CAcaooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !

    cu 12 ani în urmă (23.03.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    Ce mai conteaza !
    La Tg-jiu Archie a fost PLUTA ! Cum a fost si la ASG in concursul de slam dunk!

    cu 12 ani în urmă (23.03.2012) Raspunde
  • Mr.DuGunoiu :

    mda
    tu esti pluta si idolu tau ;) a fost accidentat cand dintr-o data si-a revenit in meciul cu timisorenii. si nu pateste nimic nici jucatorul nici clubul.

    cu 12 ani în urmă (23.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Mr.DuGunoiu
    Si ma rog, ce ar trebui sa pateasca? Cand federatia iti programeaza 5 meciuri in 14 zile, si printre ele si un ASG? Il condamni pe Darby ca tine la clubul de unde isi ia salariul, tine la fanii din orasul in care locuieste? ASG marti? Adica Energia trebuie sa joace meciurile de mai sus in interval scurt, da' Timisoara n-a putut ca a jucat in Balcani? Si ca fapt divers, Darby chiar are niste probleme medicale. Clubul ce sa pateasca? A trimis doi jucatori la ASG, deci???

    cu 12 ani în urmă (23.03.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    @DU gunoiu
    Mda, nu a fost pluta , a fost plop si s-a mai facut si de rahat cu cacao ratand de 3x! Ofticatule !!!!

    cu 12 ani în urmă (23.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!