Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duminică plină de baschet în oferta Superbet

Duminică plină de baschet în oferta Superbet

Ziua de duminică este un plină de baschet. În oferta Superbet se regăsesc o mulțime de partide din campionatele europene dar și din NBA. În plus partidele din Liga Națională de Baschet Masculin sunt la rândul lor prezente în oferta Superbet. Baschet.ro vă propune un bilet format din două evenimente în cotă 2+, iar acest lucru va deveni o constantă în zilele pline de baschet. Biletul în ptă 2.35 propus astăzi arată în felul următor:

CSA Steaua București vs BC CSU Sibiu – 2 – cotă 1.50

Pesaro – Milano – H2 (+11.5) – cotă 1.57

BC CSU Sibiu a câștigat sezonul regulat în precedentele două ediții ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa din Sibiu a avut un start mai dificil de sezon în campionat și din cauza participării în cupele europene sau a accidentărilor. Dan Fleșeriu are tot lotul la dispoziție pentru confruntarea cu Steaua. Nu  de același lucru se bucură și Cătălin Burlacu, antrenorul Stelei, cel care nu se poate baza pe Andrei Mandache, cel mai bun jucător român al grupării militare. BC CSU Sibiu nu a avut un parcurs prea bun în deplasare, unde a pierdut trei partide iar acest aspect trebuie îmbunătățit de vicecampioana României și deținătoarea cupei. Steaua are bilanț pozitiv acasă, 3-2, dar doar în meciul din etapa inaugurală a impresionat când a învins pe CSM CSU Oradea, campioana en-titre. Au mai fost victorii cu BCM U Pitești, echipa de pe ultimul loc din clasament și rivala Dinamo București, într-un meci în care apărarea militarilor a lăsat mult de dorit. Absența lui Mandache și dorința sibienilor de a reveni la forma obișnuită sunt arguemente suficient de solide pentru a miza pe victoria oaspeților.

Partida dintre cele două formații face parte din cadrul etapei a 12-a a primei ligi valorice din Italia. Dacă Milano, echipă angrenată în Euroligă, nu mai are nevoie de nicio prezentare, formația gazdă nu traversează nici pe departe un sezon reușit. Aceștia se află pe ultimul loc în campionat cu o linie de clasament dezastruoasă. Au disputat până în acest moment 10 partide, însă n-au reușit să câștige niciun meci. Milano se află pe poziția a 3-a în clasament cu 7 victorii și 4 înfrângeri, însă se află într-o creștere de formă după ce au reușit să câștige 5 din ultimele 6 partide disputate. Considerăm că Sergio Rodriguez & co. vor reuși să treacă fără probleme de lanterna roșie a campionatului italian, iar Superbet ne oferă o cotă excelentă pentru o victorie la cel puțin 12 puncte diferență.

Alte recomandări ale zilei din baschet prezente în oferta Superbet:

CSM Sighet – CSM Medias - H1 (+28.5) – cotă 1.70
Rosa Radom – A. Gdynia – over 153.5 – cotă 1.70
Cremona – Virtus Bologna – CM2 (CM = castiga meciul – sunt incluse eventualele prelungiri) – cotă 1.50
Baskonia  - Joventut – H1 (-3.5) – cotă 1.57
Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder – 1 – cotă 1.62
Miami Heat – Chicago Bulls – 1 – cotă 1.33
 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!