Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dumitru Lecca despre Oradea - Ploiești: ”Un meci cu de toate, afară de baschet””

Dumitru Lecca

Dumitru Lecca
18.04.2012

Un meci cu de toate, afară de baschet: greșeli de tehnică cu duiumul, atitudini nesportive, comentarii nesfârșite la deciziile arbitrilor și chiar certuri între coechipieri.

În materie de baschet apărări individuale cu foarte multe momente de cascadorii râsului, o singură schimbare de apărare în care ploieștenii ne-au arătat cam cum era această defensivă acum 60 de ani. Bineînțeles, niciun moment de apărare presing.

Încolo, victorie meritată a Ploieștiului cu Tica și, în special, cu Burlacu, mult peste adversarii lor direcți.

Ca să fie în tonul meciului o perla și de la comentator: "Țibârnă comite greșeala personală la Cristian Achim." Smile

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Un comentariu idiot
    D-l Leccca întregeşte culegerea de comentarii idioate , la acelaşi nivel cu omologul lui Ciurăscu . Mai învăţaţi băieţi de la ăia doi care comentează baschetul pe Dolce

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Erasmus :

    Lecca
    Lecca eu cred ca tu esti cu cine iti ofera spatiu sa te exhibi si eventual iti da si bani. Daca invingea Oradea mai spuneai asa ??? Esti copia fidela a muppet-ului Banu, comentatorul din Cluj, care ne-a zgariat urechile ani de zile; acum apari tu dar esti mai stresant: scrii dar esti si la TV. Faci parte din numeroase comitete si comitii iar daca nu te iau in serios ii ameninti cu demisia. Iti place sa te bagi in seama. Pot sa spun ca modul in care comentezi si scrii este sub valoarea baschetului si arbitrajelor din Romania. Si la nivel de comentatori trebuie facuta curatenie. Poate ne fericesti si renunti la comentarii de orice fel. Doamne ajuta !

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Goe :

    cine zice ala e!
    vezi ca sunteti prosti amindoi? (replica din Caragiale, in caz ca va ofuscati!)
    bai, voi nu cititi? stati prost cu auzul? aici scrie Dumitru Lecca, iar la tv comenteaza Stefan Lecca! Voila, de vedeti!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Costin :

    @Erasmus
    Dumitru Lecca nu este comentatorul TV de la DigiSport, ci tatăl acestuia, iar pentru CV-ul său poți da o căutare pe site sau pe Google!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Erasmus :

    Caragiale
    @Goe: "amice esti idiot !"..tot din Caragiale. Familia Lecca (tata & fiu) evolueaza cu brio in tandem in presa scrisa si la TV (vezi invitatiile mai vechi facute de fiu tatalui si poate si mai recente pe care nu le-am urmarit eu). Este adevarat, Lecca tanarul are mai mult aplomb...deh, varsta.
    @Costin: sincer CV-ul persoanei chiar nu ma intereseaza..are cine sa-l citeasca; repet, tatal este invitat de fiu in emisiuni pt comentarii.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    pt d-nul ACHIM
    Scriu aici pt ca sigur veti citi comentariul d-nului LECCA-eu stiu cine este acesta.
    Cand exista un decalaj de valoare, evident dupa primele 2 jocuri, victoria se poate obtine prin strategie sau cu inima- prin lupta. Astazi nu ati realizat nimic . Ma asteptam ca elevii d-voastra sa lupte dar legiunea sarba v-a tradat din nou.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Goe :

    @Erasmus
    Eşti tare, stimabile, la machiaverlâcuri... o dai la intors, te documentasi; in postul initail nu erai asa de stiut! Oricum, vaz ca le stii pe toate si te pricepi la tot, si la comentat si la scris, si la jucat. Cred ca esti de la Republica Ploiesti ;)

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @lecca
    Comentariile facute de dumneavoastra la TV sunt groaznice
    Va place sa va auziti vorbind? Aveti probleme de ego?
    Nu inteleg de ce inca va lasa DIGI sa mai comentati.
    Si nu inteleg de ce contrastul fata de ce scrieti? Ramanaeti la scris, renuntati la comentariile TV

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Erasmus :

    @ Goe
    Daca machiaverlacuri vine de la Machiavelli esti intr-o mica eroare. Te las sa te lamuresti singur. Felicitari pentru cele, din pacate, doar trei jocuri vizionate in care ai sperat la ceva mai bun.
    "Daca nema putirinta geaba chichirez galceava"...nu a spus Machiavelli asta.
    Discutam campionatul viitor; vacanta placuta !

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!