Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dunk-ul prin care Moe Deloach a ajuns în Top 10 la Sports Center. Video

Dunk-ul prin care Moe Deloach a ajuns în Top 10 la Sports Center. Video

În sezonul 2018/2019, CS Dinamo Știința București a fost una din surprizele plăcute ale Ligii Naționale, reușind să se califice în Final Four-ul Cupei României și în playoff. Unul din principalii responsabili pentru jocul bun arătat de trupa lui Tudor Costescu este Moe Deloach.

Americanul în vârstă de 33 de ani a evoluat în 28 de partide pentru Dinamo și a avut medii de 17.7 puncte, 5.5 pase decisive și 3.6 recuperări. Dincolo de cifre, Deloach a impresionat și prin forma fizică, una care l-a ajutat să creeze câteva faze foarte spectaculoase.

De altfel, pe când evolua la universitate, Moe Deloach a reușit să ajungă într-un top al highlights-urilor, făcut de Sports Center. Acesta a reușit o intercepție din propria jumătate și apoi a marcat un dunk spectaculos la celălalt panou, după ce și-a dat o pasă cu pământul. Acțiunea a fost postată pe Instagram chiar de către fostul dinamovist, care a spus că încearcă să se automotiveze în acest fel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deloach (@moedeloach) on

În 4 ani petrecuți la Norfolk State University, Michael Deloach a avut medii de 15.7 puncte, 3.8 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.8 intercepții. De-a lungul carierei, sportivul de 1.86 a mai jucat pentru Siarka Tarnobzreg, Turi Svitavy, Pallacanestro Lucca, Pallacanestro Chieti, Viola R. Calabria, Basket Ravenna și Eurobasket Treviso Roma.

*foto: court-side.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!