Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

După dubla din Cupa României, Craiova și Pitești se întâlnesc și în campionat

Paul Olar

Paul Olar
20.11.2016

Ultima confruntare a etapei IX aduce față în față pe SCM U Craiova și BCM U Pitești. Duelul are loc luni, 21 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, pe parchetul Sălii Polivalente din Craiova. Încleștarea va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Cu un bilanț de trei victorii și patru eșecuri, SCM U Craiova se poziționează pe locul opt în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin. Trupa pregătită de Vladimir Vuksanovic a suferit un eșec săptămâna trecută, la Cluj-Napoca, scor 80-71.

În schimb, BCM U Pitești a acumulat patru victorii și trei rezultate negative, fiind clasată pe locul șase, la un punct distanță de campioana CSM CSU Oradea. Argeșenii s-au revanșat după eșecul cu CSU Sibiu și au mărșăluit în meciul cu BCM Olimpic Baia Mare, încheiat la scorul de 82-58. Printre rezultatele Piteștiului amintim un succes cu U-BT, repurtat în luna octombrie, chiar în polivalenta clujeană.

Revenind asupra încleștării de luni, trebuie menționat că cele două grupări s-au întâlnit și în primul tur al Cupei României. Atunci, câștig de cauză au avut doljenii, care au câștigat atât în Trivale, cât și în propriul fief.

Aruncând o privire peste loturile formațiilor, observăm o confruntare directă între Jamar Abrams și Pavel Marinov. Ambii jucători au calități atletice remarcabile și sunt cei mai buni marcatori ai echipelor lor. Americanul are medii de 16.7 puncte, pe când Marinov iese în evidență prin 13.9 puncte pe dispută.

Partida dintre SCM U Craiova și BCM U Pitești va fi oficiată de o brigadă alcătuită din Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Dragoș Nicolae. Comisar a fost desemnat Zoltan Raduly.

*Foto: Facebook BCM U Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!