Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic a revenit la Cluj și a participat la antrenamentul echipei

Dusko Vujosevic a revenit la Cluj și a participat la antrenamentul echipei

Luni, 3 august, o parte din jucătorii lui U-BT Cluj-Napoca s-au reunit și au început pregătirea fizică sub îndrumarea lui Andrei Bălan. Trupa ardeleană este lipsită de patru baschetbaliști: Patrick Richard, Gregory Vargas și Karel Guzman, care nu au ajuns încă în Cluj, și Justin Edwards, care este nevoit să stea două săptămâni în carantină.

Conform paginii de Facebook a alb-negrilor, Dusko Vujosevic a ajuns și el în orașul de pe malul Someșului și a participat la primul antrenament al elevilor săi. Legendarul antrenor a semnat cu U-BT în vara anului 2019 și în aceasta vară a acceptat prelungirea contractului.

 

Duško Vujošević a revenit la Cluj și a participat astăzi la primul antrenament cu echipa.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Thursday, August 6, 2020

În primul sezon pe banca tehnică a clujenilor, Vujosevic a obținut rezultate foarte bune. U-BT Cluj-Napoca a ajuns până în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, a câștigat finala Cupei României și a terminat sezonul pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte cu rivala CSM Oradea.

Pe lângă coordonarea echipei de seniori, Dusko Vujosevic se ocupă și de activitatea academiei de juniori. De-a lungul carierei sale, antrenorul în vârstă de 61 de ani a rămas cunoscut pentru calitățile sale de dezvoltare a tinerilor baschetbaliști.

Conform informațiilor oficiale de care dispunem în prezent, U-BT Cluj-Napoca ar urma să debuteze în sezonul 2020-2021 la data de 15 septembrie, pe terenul lui KK Igokea. Rămâne, însă, de văzut ce decizie se va lua la nivelul FIBA.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!