Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic continuă la U-BT Cluj-Napoca

Dusko Vujosevic continuă la U-BT Cluj-Napoca

În cursul acestei dimineți (24.06), U-BT Cluj-Napoca a anunțat faptul că Dusko Vujosevic se va afla la cârma echipei ardelene și în stagiunea 2020-2021. Acesta a semnat cu alb-negrii în vara anului trecut și a avut parte de un sezon de debut foarte bun.

Dusko Vujosevic este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din istoria baschetului european. Specialitatea lui este dezvoltarea tinerilor jucători, însă, de-a lungul carierei sale, a cunoscut succesul și din alte puncte de vedere.

În palmaresul lui Vujosevic se numără șase titluri ale Serbiei, cinci titluri în Serbia și Muntenegru, cinci titluri în Liga Adriatică, trei cupe ale Serbiei, două cupe ale Iugoslaviei, o cupă în România și un titlu în Iugoslavia. De asemenea, tehnicianul muntenegrean a ajuns alături de Partizan Belgrad până în Final Four-ul Euroligii (2010) și a fost numit cel mai bun antrenor al acestei competiții în 2009.

Iată declarația lui Dusko Vujosevic, după prelungirea contractului cu U-BT:

Să fiu sincer, anul trecut, când am venit în Cluj, am avut o mică rezervă. Nu știam cum e clubul și cum o să mă simt în România. Pe parcursul sezonului, mi-am dat seama că nu trebuia să îmi fac griji. U-Banca Transilvania este un club foarte bine organizat, cu un finanțator stabil, Banca Transilvania, și cu fani devotați baschetului. Clubul are însă posibilitatea să facă un pas înainte. Mă refer aici la un progres semnificativ pe toate planurile. Drept urmare, am considerat că misiunea mea nu s-a încheiat. Era firesc să accept prelungirea contractului. Mai mult, Cluj-Napoca este un oraș foarte frumos. Găsesc aici tot ce am nevoie, în special din punct de vedere medical. Pot să trăiesc perfect la Cluj și să îmi duc la bun sfârșit misiunea. De abia aștept să începem noul sezon!”, conform u-bt.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

Așadar, Dusko Vujosevic va continua să fie antrenor coordonator, în timp ce Mihai Silvășan va rămâne antrenorul principal al seniorilor.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!