Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic, despre derby-ul Transilvaniei: „Este un meci care nu are favorită”

Dusko Vujosevic, despre derby-ul Transilvaniei: „Este un meci care nu are favorită”

Au mai rămas mai puțin de opt ore până la începerea primului meci, din acest sezon, între U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu. În ultimii doi ani, cele două formații au fost printre cele mai bune din România, terminând de fiecare dată pe podium.

Dusko Vujosevic, cel ce coordonează activitatea clubului din Cluj-Napoca a declarat că știe despre rivalitatea mare dintre echipe și că acest duel este „un mare derbi al baschetului românesc”. De asemenea, antrenorul muntenegrean consideră că nu există o favorită clară și că scopul trupei sale este de a câștiga.

Știu despre rivalitatea mare dintre U-BT și Sibiu. Acest meci este un mare derbi în baschetul românesc.

Sibiu are o echipă foarte bună, o echipă puternică din punct de vedere fizic, cu foarte multe recuperări ofensive. În același timp, tehnica individuală a jucătorilor este una foarte bună.

Este un meci care nu are favorită. Scopul nostru este, bineînțeles, să câștigăm!”, conform u-bt.ro

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu are loc astăzi, 1 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Încleștarea va fi transmisă, în direct, pe Digisport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!