Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic: „Sunt convins că abordăm total pregătiți începutul de campionat”

Dusko Vujosevic: „Sunt convins că abordăm total pregătiți începutul de campionat”

După un sezon în care au ratat principalul obiectiv impus, clujenii se află la începutul unei noi ediții și par să fie pregătiți de provocările ce vor urma. În prima etapă, U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe CS Dinamo Știința București, echipă antrenată de către Tudor Costescu.

Înainte de debutul în Liga Națională, Dusko Vujosevic, antrenorul coordonator al alb-negrilor, a oferit o scurtă declarație despre echipa pe care o conduce.

Eu sunt convins că abordăm total pregătiți începutul de campionat. Bineînțeles, nu ne-am atins forma maximă. Nu am planificat acest lucru, deoarece forma maximă trebuie atinsă în momentele cheie. Sunt sigur că băieții vor fi pregătiți. Echipa noastră va arăta cât de pregătită este în majoritatea meciurilor.”, conform site-ului oficial al clujenilor, u-bt.ro

Meciul din Sala Dinamo are loc luni, 14 octombrie, și este transmis pe Digisport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!