Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dustin Hogue, după victoria lui U-BT la Craiova: “Ne-am asigurat că limităm punctele primite pe tranziție”

Dustin Hogue, după victoria lui U-BT la Craiova: “Ne-am asigurat că limităm punctele primite pe tranziție”

U-BT Cluj-Napoca a obținut miercuri seara (27.10) al patrulea succes în Liga Națională de Baschet Masculin, ardelenii impunându-se în meciul restant cu SCM U Craiova, scor 90-79.

Dustin Hogue a ieșit în evidență din tabăra clujeană și a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca la finalul întâlnirii:

“A fost un meci dificil, echipa Craiovei e foarte bună. Au încercat să folosească tranziția și au jucat tare. A trebuit să ne grupăm și să ne asigurăm că limităm punctele primite pe tranziție, să avem grijă de minge și să ne impunem jocul pe atac, pentru că dacă întâlnești o formație care e atentă la posesiile tale pierdute, îți îngreunează munca. Au avut un run pe parcursul sfertului trei, dar ne-am menținut calmul și am închis meciul.

Extrema de forță a încheiat cu 23 de puncte (8/10 din acțiune), 5 recuperări și 2 intercepții, având un indice al eficienței de 19 unități, fiind la cea mai bună prestație în LNBM. Hogue a scos și cele mai multe faulturi din tabăra învingătorilor, 12 în total.

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    @Redactori
    Titlu vs. Continut articol
    “Ne-am asigurat că OPRIM punctele primite pe tranziție” vs. "A trebuit să ne grupăm și să ne asigurăm că LIMITAM punctele primite pe tranziție"

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!