Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dustin Hogue: „Este o partidă pe care o putem câștiga”

Dustin Hogue: „Este o partidă pe care o putem câștiga”

Dustin Hogue a participat la conferința de presă premergătoare duelului dintre U-BT Cluj și Hapoel Holon (17.11). Cele două formații se întâlnesc în etapa a 4-a din grupele Basketball Champions League.

Extrema de forță a Clujului a vorbit despre ce nu a mers bine în manșa tur și ce trebuie să corecteze formația lui acum:

„Hapoel Holon este o echipă puternică, trebuie să recunoaștem acest lucru. În meciul împotriva lor am făcut multe greșeli, chiar dacă ne-am ținut aproape. Acum trebuie să arătăm că putem corecta acele greșeli și să ne facem totodată jocul. Trebuie să fim concentrați la apărare și să oprim jucătorii lor periculoși. Cu siguranță este o partidă pe care o putem câștiga.”

Întrebat despre cât contează bilanțul perfect în LNBM pentru abordarea meciurilor, Hogue a spus:

„Este bine că ne menținem la un nivel ridicat. Construim o chimie mai puternică și nu subestimăm pe nimeni, în special în Liga Națională. Nu abordăm o partidă doar cu gândul de a pregăti etapele din Champions League. Știm că avem potențialul să câștigăm, așa că lucrăm în această direcție. În lot sunt mulți lideri, cum ar fi Patrick Richard sau Brandon Brown. Suntem încrezători că vom crește în meciurile următoare.”

La final, a scos în evidență un matchup important pentru meciul de miercuri (17.11), împotriva lui Kyser, care s-a remarcat în Israel cu 15 puncte și 9 recuperări:

„E un jucător bun. Nu vezi în fiecare zi o extremă de forță care să se miște ca un fundaș și să fie atât de atletic. Va fi o provocare să-l oprim, dar am încredere în tactica noastră, în antrenor și vom încerca să nu-l lăsăm în zona panoului pentru alley-oop-uri sau să plece în tranziție. Asta va fi ținta noastră, să nu-i acordăm atâta libertate pe parchet încât să facă orice își dorește.

 

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!