Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dylan Carl rămâne jucătorul lui CSM Târgu Jiu

Dylan Carl rămâne jucătorul lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a ajuns la un acord privind prelungirea înțelegerii cu Dylan Carl, americanul urmând să evolueze și în 2022/2023 la gorjeni. El este cel de-al 4-lea străin din lot în acest moment.

Carl a sosit la Târgu Jiu în a doua parte a stagiunii precedente, venind de la KK Promo Donji Vakuf (Bosnia-Herțegovina), în cele 9 apariții în LNBM reușind să strângă medii de 9.3 puncte, 5.6 recuperări și un index de 12.7 al eficienței.

Pe finalul sezonului regulat, el a avut trei meciuri consecutive încheiate în double figures, prin 14 puncte și 6 recuperări cu Athletic Constanța, 21 de puncte și 9 recuperări cu CSM Focșani, respectiv 17 puncte și 7 recuperări cu CSA Steaua București.

„Mă bucură faptul că am ajuns la o înțelegere și cu Dylan Carl. Este un jucător despre care eu cred că sezonul trecut nu și-a arătat întregul potențial pe care-l are, pentru că el este un jucător versatil, cu o bună calitate fizică. Cred că s-a obișnuit cu campionatul din România și cu ceea ce înseamnă CSM Târgu Jiu, și asta cu siguranță este un plus. La momentul actual și la posibilitațile noastre cred că este una dintre cele mai bune variante pe care le puteam alege”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu pentru csmtargujiu.ro.

Gorjenii i-au adus în această vară pe Bogdan Penciu, Dylan Frye și Andriy Agafonov, iar din lotul de anul trecut vor continua Camil Berculescu, Porter Troupe, Andrei Gheorghe, Andrei Bărăgan și Alexandru Berca.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!