Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dylan Frye a semnat cu Betis Sevilla

Dylan Frye a semnat cu Betis Sevilla

Real Betis Sevilla se va baza în sezonul următor pe un fost jucător din Liga Națională, Dylan Frye fiind primul jucător nou pe care spaniolii l-au anunțat în această vară.

Frye a petrecut sezonul 2022/2023 în România, la CSM Târgu Jiu și a fost unul dintre oamenii de bază din lotul gorjenilor. Americanul în vârstă de 26 de ani a prins 29 de partide în campionat și două în Cupa României, mediile lui din LNBM fiind de 12.7 puncte, 3.4 pase decisive, 3.2 recuperări și 1.1 intercepții, remarcându-se din lotul alb-albaștrilor la capitolul paselor decisive.

Înainte să vină în România, fundașul a jucat în NCAA la Bowling Green State University Falcons, iar la nivel profesionist a trecut pe la două formații: Vrijednosnice Osijek KK (Croația) și Dzukija Alytus (Lituania).

Betis Sevilla a retrogradat în LEB Oro la capătul unui sezon încheiat cu 10 victorii și 24 de înfrângeri în Liga ACB, Frye fiind primul jucător adus în această vară.

https://twitter.com/RealBetisBasket/status/1683757343824023553

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!